Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat flexibel ingesteld is.

Wij hebben onze ervaring kennis en kracht gebundeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn veelzijdig gespecialiseerd en kunnen ons daarom richten op zowel isolatiewerkzaamheden van leidingwerk in de utiliteit en industrie als werkzaamheden m.b.t. het brandwerend afdichten van installatiedoorvoeringen. Vaak zijn beide werkzaamheden nauw met elkaar verbonden. Door deze twee werkzaamheden te combineren kan er tijd en geld bespaard worden door een betere afstemming van de werkzaamheden in uitvoering.

Middels jarenlange ervaring in de calculatie en werkvoorbereiding van isolatiewerkzaamheden van leidingwerk en appendages in gebouwen en toepassing van brandwerende producten, gecombineerd met gekwalificeerd personeel streven wij ernaar een betrouwbare partij te zijn die kwaliteit en service levert volgens vaste prijsafspraken.

Wij streven naar een optimaal werkklimaat voor onze medewerkers en derden en willen dit bereiken door het hebben van een Veiligheids-,Gezondheids- en Milieu systeem dat voldoet aan de VCA* eisen. Dankzij onze gezamenlijke inzet zijn wij inmiddels een officieel gecertificeerd VCA* bedrijf. Daarnaast bieden wij ook leerbanen en stages aan en zijn wij een erkend leerbedrijf.